«Лісапетний батальйон» та «Позичений чоловік»: що чекає на кіровоградців у філармонії та театрі

01.12.2018 12:10
image

На кіровоградців та гостей міста чекає низка концертів та вистав у обласній філармонії та театрі протягом грудня.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласній філармонії.

Так, другого грудня в обласній філармонії виступить відомий український гурт «Без обмежень». Початок о 19:00. Вже у неділю, 9 грудня, на кіровоградців чекає концерт українського рок-гурту Vivienne Mort . Початок концерту о 19:00. У понеділок, 10 грудня, о 19:00 перед містянами виступить Наталя Фаліон та «Лісапетний батальйон».

Груднева програма в театрі імені Марка Кропивницького також насичена. Зокрема, першого грудня містянам покажуть виставу «Позичений чоловік». У неділю, другого грудня, відбудеться показ вистави «Назар Стодоля». У суботу, 8 грудня жителі та гості міста зможуть побачити виставу «Севільські заручини». А у неділю, 9 грудня відбудеться показ вистави «Позичений чоловік». У суботу, 15 грудня, можна побачити виставу «Сорочинський ярмарок», а у неділю, 16 грудня - спектакль «Наполеон та корсиканка». Початок усіх вистав о 16:00.

image

 

Фото all-ukraine.com.ua

Переглядiв: 1406