Ліцензію реєстратора з Новоархангельського району за “Благовіщенську справу” скасували  

13.02.2017 08:31

image

Ліцензія реєстратора з Новоархангельського району, замішаного у земельному скандалі у Благовіщенському районі, скасована Мін’юстом. Про це під час апаратної наради повідомив голова ОДА Сергій Кузьменко сьогодні, 13 лютого, інформує DOZOR.

“Мін’юст свою справу зробив. Тепер справа за управлінням Національної поліції в області, яке має дати цій події належну правову оцінку, згідно Кримінального Кодексу України”,- звернувся до поліцейських Кузьменко.

Губернатор повідомив про те, що не всі ошукані у результаті земельної афери люди написали заяви у поліцію.

“Звертаюсь до тих громадян, які не написали заяв по цьому факту - напишіть їх”, - сказав Кузьменко.

Нагадаємо,  у Новоархангельському районі планувалось провести перереєстрацію у приватну власність близько 500 земельних ділянок з сіл Благовіщенського району. На минулій сесії облради депутати заслухали жителів Благовіщенського району та звернулися до Міністерства юстиції з проханням захистити інтереси людей, які постраждали внаслідок рейдерського захоплення земельних ділянок  на території району.

В свою чергу комiсiя Мiн’юсту скасувала реєстрацію, повернула майно у законну власнiсть селян та прийняла рiшення анулювати доступ до реєстру для порушників.

Переглядiв: 840