Льотний парк академії у Кропивницькому поповнився двома новими літаками

12.07.2021 13:41
image
Льотний парк Льотної академії поповнився двома новими літаками. Про це повідомила прес-служба вишу, інформує медіапортал DOZOR. 
 
Так, на баланс закладу передали  два навчальні літаки - К-10 SWIFT і Cessna-172S.
 
«Це важлива подія для нашого навчального авіаційного закладу, адже головна мета – якісне навчання пілотів, ми надаємо і теоретичні, і практичні знання, робимо все необхідне, щоб навчити пілотів літати якісно і безпечно»,- зазначає начальник Льотної академії НАУ Олександр Чумак.
"Це одномоторні літаки, вони визнані у всьому світі найкращими навчальними літаками. Літаки у належному стані і готові до навчальних польотів наших пілотів», - говорить начальник авіаційно – технічної бази ЛА НАУ Іван Рихлицький. 
 
Варто нагадати, що в льотній академії тривають навчальні польоти курсантів і академія добре підготувалася до сезону навчальних польотів, про це інформує заступник начальника академії з організації та забезпечення льотної роботи Валерій Задков. Для здійснення льотної підготовки курсантів та слухачів у 2021 році академія має власні літаки: К-10 (2), ХІАТ-650 (1) , а тепер авіаційний парк поповнився ще двома новенькими літаками. Проведені тендерні процедури для оренди літаків: К-10 (2), НАРП-1 (2), Cessna-172 (1), Ве-76 (1), авіаційний тренажер FNTP-II.
image
image
image

 

 
За програмою отримання свідоцтва комерційного пілота загальна льотна підготовка складає 180 годин, яку має пройти курсант за весь період навчання починаючи із 2 курсу по 4 курс навчання включно. Загалом, курсанти здійснюють польоти на літаках: К-10 -40 годин; НАРП-1- 40 годин; ХІАТ-650 та Cessna-172 -60 годин; FNTP-II- 30 годин; Ве-76- 10 годин.
Переглядiв: 989