Любов переможе: Кропивницька «Аеліта» влаштувала оригінальний подарунок з нагоди Дня матері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

08.05.2022 12:47
image

В обласному центрі на базі зразкового колективу - студії хореографічного мистецтва "Аеліта" управління молоді та спорту міської ради провели оригінальні заходи до Дня матері. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, для матусь та дітей влаштували майстер-класи з танців. Цьогоріч до заходу долучилися мами та діти з зон бойових дій. За словами керівника «Аеліти» Олександри Ткаченко, цьогорічні заходи з нагоди свята в першу чергу спрямували на відволікання від війни та наповнення позитивом та добром.  Загалом у заході взяли більше 30 матусь та понад 40 діток.

«Ми вирішили, що необхідно зробити яскравий та світлий захід  до Дня матері, адже мам потрібно шанувати. Ми намагаємося щороку проводити заходи, присвячені цьому святу. Цьогоріч в колективі «Аеліта» займається багато діток, родин з тимчасово окупованих територій, тож ми вирішили влаштувати якщо не свято, то хоча б захід, який допоміг би їм зняти стрес. Як відомо, найкращий спосіб зняти напругу та стрес – це танець. Наші викладачки провели заняття для мам – хореографічні майстер-класи з бального танцю та сучасного – хіп-хопу. Ксенія Гапончук навчала матусь хіп-хопу, а Олена Мотуз – бальному танцю»,- поділилася з медіапорталом DOZOR Олександра Ткаченко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

У цей час в сусідньому залі працювали і діти – займалися танцями, а також малювали портрети своїх мам такими, якими вони їх бачать. Коли у матусь завершилися заняття і вони прийшли до дітей, то побачили портрети, які попередньо перемішали між учасниками заходу. Тому кожна матуся мала вгадати, на якому саме малюнку вона зображена.

«Це було дуже емоційно. Не обійшлося і без квітів – матусям діти подарували їх. Все пройшло чудово, до мене підходили учасниці заходу: хтось з посмішкою, хтось – зі сльозами радості. Найбільше мене вразив відгук, коли підійшла жінка з Харкова, яка з дитиною пережила там дуже складні часи. Вона сказала, що у цей день відчула себе так, як до війни: спокійно та з радістю, що отримала відпочинок і на декілька годин відволіклася від війни», - розповіла Олександра Ткаченко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1176