МАФи у кіровоградському центральному сквері належать театру

12.06.2017 13:22
image

МАФи, які нещодавно встановили у центральному сквері, знаходяться на балансі обласного  театру імені Кропивницького. Про це сайту DOZOR повідомив начальник міського управління розвитку торгівлі Сергій Горбовський.

За інформацією, у міськраді є договір на оренду десяти будиночків, з яких шість знаходяться у сквері.

«Земельна ділянка з 2006 року дійсно знаходиться в оренді ТОВ «Укрсфери». Будиночки, які там знаходяться, придбала облдержадміністрація. ТОВ «Укрсфера» уклала договір з театром при погодженні ОДА, взяла ось ці будиночки у кількості десяти штук, хоча я бачив лише шість, і встановила ці будиночки на території, яку вона орендує під зону сімейного відпочинку. Там стоять атракціони, поруч будуть стояти лавки з квасом, ситром, морозивом, тортами. Я впевнений, що ці будиночки на сезон, тому що їх купували для організації новорічної торгівлі на площі Героїв Майдану. Коли прийде зима, ці будиночки повинні стояти вже на площі», – розповів у коментарі DOZOR Сергій Горбовський.

Як зазначив посадовець, МАФи будуть стояти у сквері максимум до жовтня.

За словами Горбовського, орендарі планують боротися зі стихійною торгівлею у сквері.

«Також у сквері ТОВ «Укрсфера» планує там, де зараз є стихійна торгівля, огородити територію маленьким декоративним забором. Це дасть можливість прибрати стихійну торгівлю. У подальшому вони планують класти там плитку», – додав Сергій Горбовський.

Як повідомляв DOZOR,  у центральному сквері міста встановили декілька дерев’яних МАФів.

Переглядiв: 1269