Майже два роки вважався зниклим безвісти: Кіровоградщина втратила захисника України

20.03.2024 10:35

 Компаніївської громади Віталій Олійник загинув на війні. Він вважався зниклим з 22 квітня 2022 року. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Віталій Олійник був стрільцем-санітаром 1 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А4395 та загинув під час вогневого зіткнення з противником поблизу н.п. Новотошківське Луганської області. 

Народився Віталій 15 травня 1998 року в селі Перемога Добровеличківського району. У 2014 році закінчив навчання в Живанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. та вступив до Олександрійського педагогічного коледжу імені В.О. Сухомлинського. По завершенні навчання в коледжі, у 2018 році, був призваний на військову строкову службу, яку проходив у місті Львів.

З 12 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.У нього залишилася дружина, син та батьки.Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого захисника. Нехай пам’ять про мужнього Воїна, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, друзів та бойових побратимів! Вічна пам'ять нашому Герою!Про дату та час зустрічі живим коридором, церемонії прощання із Олійником Віталієм Леонідовичем повідомимо додатково.  

Переглядiв: 2426