Майбутні медики пройшли посвяту у студенти в Кіровограді (ФОТО)  

03.09.2018 10:46
image

В обласному центрі в актовому залі Донецького національного медичного університету відбулася посвята у студенти сьогодні,  3 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на заході були присутні представники обласної та міської влади,  студенти 1,2 і 3 курсів і батьки. Цього року медичний університет прийняв 90 першокурсників, з яких 35 - випускники шкіл і 55 - молодші спеціалісти. 

"Стати лікарем дуже непросто, оскільки ця професія - одна з найцікавіших і найскладніших. Вам доведеться дізнатися багато нового, зрозуміти, як існує і функціонує людський організм. Не дивлячись на усі складнощі, які будуть під час навчання,  я дуже вірю в те,  що усі студенти, які сьогодні прийшли до університету, через 5-6 років отримають дипломи про вищу освіту", - звернувся до першокурсників ректор Донецького національного медичного університету Петро Кондратенко. 
image
image
image
image

Під час заходу першокурсниця Іванна Шевчук проголосила клятву, після якої студенти вперше урочисто надягли медичні халати.  Студентам вручили ключ і залікову книжку, які, за традицією, передаються від студентів старших курсів. Гостей заходу привітали піснями. 

Нагадаємо, біля кіровоградського педуніверситету відбулася посвята у студенти.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2096