Майбутнім кіровоградським  поліцейським обіцяють зарплату 10 тисяч

19.07.2017 10:43
image

На Кіровоградщині розпочався набір на посади молодшого складу поліції та слідчих. Про це повідомила начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова під час брифінгу сьогодні, 19 липня, інформує DOZOR.

«Із 18 липня оголошено конкурс на заміщення 5 вакантних посад слідчих та 29 – молодшого складу поліції, а саме: 10 вакансій на посади поліцейського ізолятора тимчасового тримання, 18 – поліцейського сектору реагування патрульної поліції та 1 – помічника чергового сектору реагування патрульної поліції», - зазначила Олена Серебреннікова.

Громадянам, які виявлять бажання взяти участь у конкурсі, потрібно на офіційному сайті Нацполіції України перейти за посиланням у розділі «Проводиться набір до поліції», обрати відповідно регіон – Кіровоградська область та заповнити онлайн-заяву на посаду слідчого до 4 серпня, на посади молодшого складу поліції – до 31 липня.

У ці ж терміни кандидатам необхідно подати визначені вимогами конкурсу документи та заповнені бланки, які протягом години, у разі успішного подання онлайн-анкети, надійдуть на зазначену особою електронну скриньку.

Прийом документів проводиться за адресою: вул. Чміленка, 41, працівниками сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області.

Серед основних вимог до кандидатів – громадянство України, вільне володіння українською мовою, вища освіта (для слідчого – вища юридична освіта), знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію» та «Про запобігання корупції». Крім того, на посаду поліцейського сектору реагування патрульної поліції додаткова вимога – наявність посвідчення водія категорії В.

За інформацією, заробітна плата для майбутніх поліцейських, які успішно пройдуть первинну професійну підготовку, на посаді слідчого складатиме від 10 тисяч гривень, на посадах молодшого складу поліції – від 6 тисяч гривень.

Переглядiв: 1065