Майже тисячу біженців прийняла Знам‘янська бальнеологічна лікарні за час війни

11.03.2022 09:33
image

Від початку нападу росії на Україну Знам‘янська обласна бальнеологічна лікарня прийняла 966 біженців. Про це повідомляють у прес-службі обласної ради, інформує медіапортал DOZOR. 

Серед біженців, зокрема, жителі Харкова, Донецької, Луганської, Сумської та Миколаївської областей. Наразі 227 постраждалих від війни проживають у медзакладі. Про це повідомив керівник закладу Юрій Вісяников сьогодні, 11 березня.

«Сьогодні у лікарні проживають 227 біженців, з яких 36 – діти. Близько дев’яносто відсотків - із Харкова, також є жителі Донецької, Луганської, Сумської та Миколаївської областей. Проживання та харчування для них безкоштовне. Наразі вільних місць немає. Хотів би подякувати небайдужим, які допомагають продуктами. Станом на зараз нагальних потреб у забезпеченні немає», – додав Юрій Вісяников.

Нагадаємо, обласна рада звернулася до Президентів США, Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, парламентів, послів, дипломатичних корпусів країн-членів НАТО з проханням підтримати Президента України Володимира Зеленського у питанні закриття неба над Україною.

Переглядiв: 606