Малечі Кропивницького презентували прем’єру новорічної казки (ФОТО)

23.12.2019 13:42
image

В обласному центрі в районному будинку культури відбувся безкоштовний показ новорічної вистави під назвою «Чарівна персні або Треба вірити в дива» від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у фонді.

Так, режисером-постановником доброї новорічної історії став керівник зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта», виконавчий директор Фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко.  

image
image
image

За словами режисера-постановника, у постановці брали участь близько 150 вихованців хореографічного колективу «Аеліта», соліст обласної філармонії Олексій Козачинський, керівник вокального квартету «Барвінок»  Наталія Камінська та друг хореографічного колективу  Віталій Зайченко. Для постановки також готували яскраві сценічні костюми та нові декорації.

«Ми вже 9 років поспіль проводимо новорічні ранки для дітей, щороку у нас нова казка. Цього року – авторська казка. Вона про дружбу, віру в дива. У нас було два новорічних ранки, які зібрали справжні аншлаги, вільних місць не було і це для нас дуже приємно», - зазначила Ткаченко.
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1765