Маленьким містянам розповіли про «Таємне товариство брехунів» (ФОТО)

18.04.2019 14:36
image

В обласному центрі в рамках книжкового фестивалю-ярмарку «Весняний книговир»  відбулася зустріч з відомою дитячою письменницею Лесею Вороніною сьогодні, 18 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, знаний автор розповіла про свою серію дитячих книг, зокрема, «Таємне товариство брехунів», «Таємне товариство ботанів», «Таємне товариство боягузів» та інші. Головний меседж, який доносить Вороніна до читачів – допомога сильніших слабшим та перемога добра над злом.

«Я почала писати дитячі книги, тому  що вважаю, що дитина – найбеззахисніша  людина у світі, і усі балачки про те, що діти – наше багатство, спростовуються тим, що дитина не може чинити опір дорослим, від яких вона залежить. Це вразлива особистість, яка сприймає цей світ та інших людей дуже тонко. Мені здається, що якщо тобі повірили, це дуже важливо і не можна підводити дітей. Вони – люди, які вірять в те, що треба бути самовідданим, не зраджувати друзів та своїх поглядів. Такої думки лише діти та підлітки, а потім людина нарощує панцир. Коли ти завдаєш свідомої шкоди чи робиш свідомо підлість – це речі, які не можна прощати. Саме це я намагаюся донести маленьким читачам у своїх книжках», - поділилася з медіапорталом DOZOR Леся Вороніна.
«Мені приємно, що зараз, у вік гаджетів, діти не перестають читати. Вони дуже добре формують свої думки і можуть спілкуватися на рівних з дорослими, вони нічого не бояться. Це величезний стрибок у дитячій психології і у ставленні нового покоління до оточуючого середовища», - стверджує письменниця.

Під час зустрічі з автором діти мали змогу поставити будь-яке запитання. Маленькі читачі, користуючись нагодою, дізнавалися стосовно улюблених героїв книг, питали про хобі письменниці, а також про її подальші плани.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1125