Маленьких кропивничан запрошують на новорічні ранки у філармонії та перегляд казки «Грінч – викрадач новорічного свята»

23.12.2022 09:16

Маленьких кропивничан та гостей міста запрошують на новорічні ранки в Кіровоградській обласній філармонії, які розпочинаються з 24 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«На вас чекатимуть не просто яскраві, улюблені герої мультфільмів. Вони влаштують справжнє шоу талантів та будуть боротись за головний приз. Ви запитаєте, який? А це  ми залишимо поки  що в таємниці. Та не всі казкові герої полюбляють новорічні та різдвяні свята. Є такі, що їх ненавидять. Ви здогадались, про кого йде мова? Це Грінч! І він також завітає до нас, спробує скасувати свято і зіпсувати всім настрій. Грінч – яскравий, кумедний, але трохи відлюдник та одинак. Ми впевнені, що навіть такі як він, маю велике та добре серце, і ми спробуємо його розтопити», - так анонсують новорічну казку «Грінч – викрадач новорічного свята» у філармонії.

Крім того, кожна дитина матиме змогу почаклувати зі справжнім чарівником і отримає купу задоволення. Інтерактивні ігри, конкурси, величезні повітряні кульки, мильні бульбашки не змусять вас довго сидіти на місці.  Кожен гість новорічного свята отримає сувенір, який знадобиться їй під час вистави.

Презентація казки та відкриття новорічних ранків відбудеться 24 грудня о 10.00. Далі розклад новорічних ранків такий:

25 грудня о 10.00  та о 13.00;

27 грудня о 10.00;

28 грудня о 13.00;

02 січня о 10.00 ;

03 січня о 10.00 год;

Переглядiв: 1123