Малюка після домашньої реанімації рятують у кіровоградській лікарні (ВІДЕО)

28.02.2018 07:50

Тримісячну дівчинку з Бобринецького району рятують лікарі у Кіровограді. Немовля привезли з райцентру з переломом черепу та крововиливом у мозок. Про це повідомляє ТСН, інформує DOZOR.

Мати дівчинки каже, що ці травми –результат реанімації, яку проводили дитині вдома. Наразі правоохоронці відкрили кримінальну справу. Дитину доправили лікарі «швидкої» до дитячої обласної лікарні.

«Дитину доправили у тяжкому стані з дихальною недостатністю. При подальшому обстеженні виявили крововилив та переломи кісток та гематоми», - зазначив травматолог Тарас Спиридонов.

За словами матері дівчинки, немовля раптово почало захлинатися та посиніло. Вона почала сама проводити реанімацію та перестаралася.

«За даним фактом розпочате кримінальне провадження з ч. 1 ст121 ККУ «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Наразі призначено низку експертиз», - розповів в.о керівника Бобринецького райвідділу поліції Роман Савіцький.

Натомість сусіди родини стверджують, що у момент погіршення самопочуття дитина знаходилася з вітчимом, а матері взагалі не було вдома. Зараз лікарі борються за життя дитини та констатують, що стан дитини стабільний.

Переглядiв: 2866