Масштабна спортивна подія весни: У Кропивницькому відбувся відкритий чемпіонат з легкої атлетики (ФОТОРЕПОРТАЖ)

22.04.2023 21:41

В обласному центрі на стадіоні «Зірка» відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики пам’яті Заслуженого тренера України Володимира Іванця сьогодні, 22 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цього разу на стадіоні у рамках обласного чемпіонату зібралася рекордна кількість легкоатлетів. У турнірі взяли участь 280 учасників не лише з Кіровоградщини, а й Дніпропетровської та Черкаської області. Гостями заходу стали представники спортивної спільноти Кіровоградщини та України: серед них – президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, очільники обласного та міського управлінь молоді та спорту Андрій Щетина та В’ячеслав Гурський. Знаково, що до проведення змагань долучився і вже легендарний військовий оркестр третього полку спеціального призначення ім. Святослава Хороброго.

«Дуже радий відмітити рекордну кількість учасників чемпіонату області з легкої атлетики і хочу сказати, що надихають мене слова «Хай буде весна, нас не здолає війна, Україна вітає серця». Кожен з учасників цих змагань демонструє свою силу та підготовку, віддаючи цим шану тренеру Володимиру Іванцю. Дякую організаторам змагань, які продовжують працю Володимира Костянтиновича», - зазначив начальник управління молоді та спорту ОВА Андрій Щетина.

«Дякую за те, що пам’ять про великого тренера, вчителя Володимира Іванця зберігається на Кіровоградщині. Тут, на цьому стадіоні, ми вчилися бути спортсменами, громадянами своєї країни. Саме цьому вчив нас Володимир Костянтинович. Ми наслідували його, адже він був яскравою та сильною особистістю», - сказав почесний гість заходу, екс-президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул.

Переможці та призери турніру вже нагороджені медалями та грамотами.  

Переглядiв: 1335