Матері вбитої 12-річної кіровоградської школярки оголосили про підзору

13.12.2017 14:43
image

Матері 12-річної кіровоградської школярки Катерини Добродій, яку знайшли мертвою правоохоронці, оголосили про підозру сьогодні, 13 грудня. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За попередньою інформацією, 35-річна жінка під час побутового конфлікту завдала дівчинці кілька ударів, після чого на власному автомобілі вивезла тіло за межі міста. Увечері того ж дня громадянка подала заяву до поліції про те, що неповнолітня не повернулася зі школи. Протягом кількох днів жінка разом із поліцейськими, волонтерами і просто небайдужими людьми "брала участь" у її пошуках.

Нині поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 8 грудня о 9:00 12-річна Катерина Добродій вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14, що на розі вул. Київської та Вокзальної. 

Як повідомляв DOZOR,  на тілі 12-річної Катерини Добродій правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, зокрема, рубані рани. 

Переглядiв: 2429