Матір екс-борця з корупцією розгорнула будівництво на півквартала Михайлівської (ФОТО)

16.05.2018 11:43
image

В обласному центрі на вулиці Михайлівській з’явився самовільно встановлений паркан. Згодом на загородженій території має розпочатися будівництво.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

"Знесли дерева на газоні, встановили паркан аж по дорогу, знесли все на присадибці, розрили тротуар і будують комплекс під виглядом житлового будинку. Класика жанру. Обходьте всі по дорозі - будується серйозний суб'єкт, якому як він сам вважає, все можна", - повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта.

За словами посадовця, минулого місяця інспектори склали адміністративний протокол стосовно розміщення паркану. Згідно з документами, власницею забудови є Любов Денисова, матір екс-начальника відділу по боротьбі з корупцією Державної податкової адміністрації у Кіровоградській області Віталія Гордієнка.

"8 травня видали дозвіл на встановлення паркану. Також поліція позавчора складала протокол щодо цього паркану на вулиці Михайлівській, який не відповідає правилам дорожнього руху. Крім того, ще один протокол ми складали позавчора за самовільне розриття тротуарної частини", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR начальник спецінспекції Андрій Максюта.

За словами посадовця, Любов Денисова тримає ряд бань і готельних номерів в центрі міста.

"На перехресті Шевченка і Михайлівської наразі тривають підготовчі роботи. Вони взяли дозвіл на ці роботи та мають право знести старий будинок, зробити планування, занести якийсь матеріал туди. А вже у подальшому отримувати дозвільні документи на будівництво. Що саме там будуватиметься, я особисто не знаю", - пояснив у коментарі медіапорталу DOZOR начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Андрій Сліпченко.
image
image
image
Переглядiв: 1747