Медзаклади Кіровоградщини потребують лікарів-акушерів

05.05.2021 08:42

Медичні заклади області потребують 2 лікарів-акушерів-гінекологів та 2 акушерок (акушерів). Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

У Малій Висці роботу пропонують двом лікарям-акушерам-гінекологам. До обов’язків лікарів входитиме надання кваліфікованої акушерсько-гінекологічної допомоги жіночому населенню району, у тому числі невідкладної, здійснення диференційної діагностики, обґрунтування клінічних діагнозів, вирішення питання доцільності госпіталізації. Заробітна плата: 13731 гривень. Також медичним закладом лікарям надається службове житло.

У Благовіщенському районі для ведення амбулаторного прийому вагітних та гінекологічних хворих, надання первинної медичної допомоги цим категоріям населення вдома, ведення медичної документації, до двох амбулаторій загальної практики – сімейної медицини потрібні по одній акушерці (акушерові). Заробітна плата: 6000 гривень.

Усіх, кого зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією можуть звертатися до Благовіщенської та Маловисківської районної філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Переглядiв: 698