«Мене звуть Мелек 2»: на «Інтері» - продовження саги про сильну жінку

15.10.2020 12:49
image

На «Інтері» стартує новий сезон популярної турецької багатосерійної драми «Мене звуть Мелек» у вівторок, 20 жовтня, об 11:00. Про це медіапорталу DOZOR повідомили на телеканалі. 

У новому сезоні Мелек і її рідних чекає чимало випробувань. Заручившись підтримкою Халіля, жінка намагається відновити розірвані зв'язки зі своїм батьком. Але навіть через двадцять років ні він, ні батько Халіля не знаходять для неї вибачення в своєму серці через те, що Мелек втекла з-під вінця від Халіля до іншого чоловіка. Напруга між двома сім'ями зросла після того, як стало відомо про виникнення ніжних почуттів між дочкою Мелек Дефне і племінником Халіля Омером.

Ці переживання погіршують здоров'я Мелек, яка продовжує боротися з хворобою. Щоб не засмучувати Мелек, Халіль приховує від неї і близьких, що лікування не дає результатів. Але це не всі таємниці, які він зберігає: прочитавши щоденник Халіля, Мелек дізнається про справжні почуття чоловіка. Виявляється, вони обидва люблять один одного вже багато років, але так і не змогли зізнатися в цьому. Тепер Мелек належить вирішити, чи є в їхньому житті місце для цих відносин.

«Новий сезон буде захоплюючим! На глядачів чекає історія, в якій сімейні узи перевіряються болем, а прощення - це надія ... Ми дуже чекали початку зйомок «Мене звуть Мелек 2», так як неймовірно скучили одне за одним», - розповідає виконавиця головної ролі Нехір Ердоган.

Разом з нею в новому сезоні серіалу також знялися актори Кутса, Каан Чакир, Шериф Сезер, Рабіа Сойтюрк, Ульві Кахьяоглу.

Основні зйомки проходили в місті Газіантеп. Деякі сцени знімали в Стамбулі, в будівлі колишньої взуттєвої фабрики, розташованої на мальовничому березі Босфору.

Чи зможуть Дефне і Омер знайти майбутнє, про яке вони мріють? І чи вистачить Мелек сил на те, щоб знайти щастя і любов?

Дивіться прем'єру нового сезону багатосерійної турецької драми «Мене звуть Мелек» на «Інтері» з 20 жовтня - з вівторка по п'ятницю об 11:00.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 543