Мер Кіровограда назвав досягненням оновлення сайту міськради

24.11.2017 10:41
image

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович під час річного звіту назвав досягненням оновлення сайту міськради, відповідаючи на питання місцевого правозахисника та активіста Ігоря Погасія сьогодні, 24 листопада, інформує DOZOR.

«Я дивлюся серед досягнень є оновлення офіційного сайту. Воно відбулося, коли Громадська рада зробила зауваження, оскільки, у старій версії сайту були документи, підписані Саінсусом. Ви називаєте це досягненням? Як працює ваш сектор з запобігання корупції? Які досягнення щодо заборони передавати земельних ділянок у Лісопарковій?» - запитав Погасій.
«Сайт – це дійсно досягнення. Можна багато критикувати. Але в мене немає часу, щоб слухати людей, які не переймаються проблемами міста. Щодо корупції. Сам не беру, команда моя не бере і брати не буде. Для цього ми підвищили зарплату згідно з законодавством, створений і відділ боротьби з корупцією. Оцінку моїй роботі дадуть люди по підсумкам через 5 років. По питанням з Лісопарковою – не треба робити з мухи слона. Не треба брехати дурити людей. Треба, щоб у там був порядок.  Порядки ми будемо наводити, і у Лісопарковій», - відповів міський голова.
Переглядiв: 1462