Мер Кіровограда не потрапив до рейтингу мерів-інноваторів

27.11.2017 07:59
image

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович не потрапив до рейтингу найпрогресивніших мерів України згідно з рейтингом «Української правди» та «Міжнародного саміту мерів», інформує DOZOR.

За інформацією, впродовж двох тижнів професійне журі та пересічні українці пропонували кандидатури мерів, які працюють над змінами та впроваджують інновації в своїх містах. Зазначається, що на першому етапі голосування враховувалися виключно інноваційність мера і впроваджені ним практики.

До двадцятки мерів інноваторів потрапили мери не лише обласних центрів. Так, в рейтингу мерів –інноваторів – мери таких міст, як Ужгород, Чернігів, Броди, Тростянець, Маріуполь, Долина, Ірпінь, Чернівці, Дрогобич, Вознесенськ, Івано-Франківськ, Херсон, Вінниця, Тернопіль, Хмельницький, Коломия, Миргород, Житомир, Глухів та Рівне.

Під час другого етапу члени журі оцінять також прозорість, незаангажованість, чесність та репутацію мера серед жителів міста. З 29 листопада до 22 грудня на сайті "Української правди" проходитиме народне голосування, яке і визначить найпрогресивнішого мера.

Переглядiв: 1349