Мер Кропивницького збагатився на три мільйона

25.01.2020 11:10
image

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович повідомив про зміни у своєму майновому стані. Відповідна інформація  з'явилася в єдиному державному реєстрі декларацій вчора, 24 січня, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з даними про зміни, Андрій Райкович отримав роялті від підприємства ТОВ «Міа-люкс» у розмірі 3 мільйона 182 тисячі 502 гривні. Власниками ТОВ «Міа-люкс» є сам Андрій Райкович, а також Галина Василівна Райкович та Наталія Андріївна Щербина.

За інформацією, основним видом діяльності підприємства є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Довідково:

Роялті (англ. royalties) - платежі за користування, котрі «ліцензіат» (отримувач ліцензії, патенту, англ. licensee) сплачує «ліцензіару» (продавцю ліцензії, патенту, англ. licensor) за поточне користування активами, найчастіше правами інтелектуальної власності. Роялті, як правило, виплачуються у відсотках від суми валового або чистого продажу, отриманої від використання активу або як фіксована ціна за одиницю проданого товару.

  

Переглядiв: 1478