Мережа "Файно Маркет" передала медикаменти для організацій, які займаються безпритульними тваринами (ФОТО)

28.08.2023 17:22

Місцева мережа магазинів у дому "Файно маркет" здійснила важливу передачу медикаментів до організацій, які займаються безпритульними тваринами в обласному центрі. Так, у Кропивницькому, закупили необхідні медикаменти та матеріали для притулку «Щасливий Пес» та «БІМ». 

"Ця акція стала можливою завдяки спільним зусиллям і підтримці сусідів. Ми щасливі мати можливість долучитися до цієї важливої справи та бути соціально відповідальним бізнесом."- прокоментували у мережі "Файно маркет". Зокрема, допомога "Файно Маркет "з підтримки хвостатиків дозволила передати незамінні ліки та медичні засоби, які покращать стан та здоров'я чотириногих друзів у притулках. Ці медикаменти є надзвичайно важливими для тварин. Деякі з цих медикаментів використовуються для негайної допомоги після травм або аварій, інші врятовують від отруєнь.

Для організацій "Щасливий пес" та "Бім" закупили: «Новокаїн», «Хлоргексидин», «Ентеросгель», «Альмагель», «Смекта», рукавички медичні, шприци, бинти, «Натрію Хлорид», «Хлоргексідін», «Перекис Водню», «Левоміколь» та багато іншого.

"Ми також віддаємо належну вдячність адміністраціям притулків за їхню відданість та турботу про бездомних тварин. Це важлива турбота про кожного жителя нашого міста! Здорові та доглянуті безпритульні тварини – це запорука безпеки кропивничан будь-якого віку. Нехай наша добра справа стане прикладом та натхненням для інших. Ми віримо, що кожна допомога важлива, і незначні зусилля можуть зробити великий поштовх для тих, хто потребує підтримки. Слідкуйте за нашими майбутніми ініціативами, адже разом ми можемо зробити ще більше добра."- акцентували у мережі "Файно маркет".

Переглядiв: 957