Мережа кропивницьких магазинів підтримала масштабний дитячий забіг

08.10.2020 11:11

Мережа кропивницьких супермаркетів «Файно маркет» виступила партнером масштабного заходу – дитячий забіг від Krop River Trail, який відбудеться вже у неділю, 11 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Відтак «Файно маркет» запрошує маленьких чемпіонів та їх батьків провести недільний день цікаво та з користю. Всі охочі хлопчики та дівчатка можуть взяти участь у забігу, а їх родини підтримати своїх маленьких спортсменів та розділити з ними незабутні враження від участі та перемоги.

Для того, щоб  кожна дитина незалежно від віку могла взяти участь у спортивному заході та мала рівні шанси на перемогу, організатори забігу розробили три дистанції. Для найменших учасників віком до 6 років включно – дистанція до 100 м, для дітей 7 - 9 років – до 200 м, для спортсменів 9 – 14 років – пропонується спробувати свої сили на дистанції до 500 м.

image

Участь у дитячих забігах безкоштовна, але обов’язкова онлайн-реєстрація. Спортивний захід проходитиме з дотриманням усіх карантинних норм.

Для підтримання спортивного настрою «Файно маркет» забезпечує всіх учасників забігу смачними та корисними фруктами та напоями. Також переможці забігу на кожній дистанції отримають цінні подарунки від «Файно маркета».

«Реєструйте своїх маленьких чемпіонів. Нехай дитячі перегони стануть новою традицією для вашого сімейного дозвілля!» - закликають у «Файно маркеті».
image
Переглядiв: 829