Мережа кропивницьких магазинів запустила акцію для допомоги людям під час карантину

23.04.2020 08:16
image

Мережа місцевих магазинів «Файно маркет» запустила акцію «Файно поміч». Мета акції – допомога самотнім пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним матерям та мешканцям, які зіткнулися зі складними життєвими обставинами. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі магазинів.

Так, наразі «Файно маркет» передає пакети з продуктовими наборами Товариству Червоного Хреста для подальшої адресної допомоги тим, хто її потребує.

«Мережа місцевих супермаркетів «Файно Маркет» – сучасна, соціально відповідальна компанія, яка не може залишатися осторонь в цей непростий для нашої країни та області час. "Файно Маркет" завжди сприяв добросусідським відносинам, ініціював різні соціально важливі проекти і вважає, що зараз допомоги та піклування особливо потребують найбільш вразливі верстви населення - самотні люди пенсійного віку, особи з інвалідністю та люди, які потрапили в складні життєві обставини. Саме тому "Файно Маркет" вирішив посилити свою соціальну підтримку та запровадити проект «Файно поміч»», - повідомляють в адміністрації мережі.

За інформацією, в рамках проекту мережа безкоштовно надає продуктові набори соціально незахищеним жителям області. До складу наборів входять макаронні вироби, декілька видів круп, цукор, соняшникова олія, чай, печиво - продукти, які складають основу повсякденного харчового раціону.

Також «Файно маркет» закликає долучитися небайдужих жителів міста та області до такої ініціативи. В кожному магазині розміщені бокси для збору допомоги людям, які знаходяться у скруті.

Цими продуктами будуть укомплектовані основні набори. Пакети з продуктами передаються представникам Товариства Червоного Хреста у Кропивницькому та області. На сьогодні адресна допомога надана людям, які потребували допомоги, та зверталися до Товариства Червоного Хреста в Кропивницькому та Бобринці.  Наступна партія відправиться до Малої Виски.

image
image
image
image
image

Бажаючі стати волонтером або ті, хто знає, кому може бути потрібна допомога, можуть телефонувати з пн -пт з 8.00-15.00 за номерами 0522-32-28-16 або 099-699-8386.

image
Переглядiв: 1382