Мережа магазинів «Файно Маркет» привітала з Різдвяними святами мешканців будинку для літніх людей

05.01.2022 13:20
image

Різдвяні свята у самому розпалі, саме час для затишних, родинних посиденьок. У такі дні хочеться привітати усіх з прийдешніми святами, особливо тих, хто так цього потребує. Так, мережа магазинів «Файно Маркет» завітала у будинок для літніх людей «Затишна оселя», що в Аджамці, сьогодні, 5 січня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі магазинів. 

"Це не перший наш приїзд сюди. Кожного разу зворушливі зустрічі. Сьогодні привезли з собою Діда мороза та Снігуроньку, які привітали бабусь та дідісів зі святами. Безумовно, привезли й смаколики, новорічні подарунки, фрукти, продукти, але ж позитивні емоції для них найважливіші", - прокоментували у мережі.

Новорічні гості спричинили неябиякий фурор. Разом з мешканцями співали пісні, розповідали вірші. Директорка «Затишної оселі» Валерія Кривошапка зізналася, що у період пандемії призупинилися усілякого роду заходи. До карантину у притулок часто приходили вихованці дитячого садочку влаштовували концерти. Зараз же дотримуючись протиепідемічних вимог все призупинилося.

"Традиційний смаколик до Різдвяного столу, безумовно, - калач. У нас вони особливі, спечені з любов’ю власним виробництвом. Тому дуже хотілося почастувати саме ними", - кажуть представники мережі.

Нагадаємо, будинок для літніх людей знаходиться у Аджамці, Кропивницького району. Зараз там проживає 14 осіб.

image
image
Переглядiв: 1388