Мережа супермаркетів долучилася до ініціативи з благоустрою Набережної у Кропивницькому

10.10.2020 11:58
image

В обласному центрі відбулася чергова зустріч небайдужих до краси рідного міста жителів щодо благоустрою Набережної сьогодні, 10 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі супермаркетів «Файно маркет».

Так, близько 30 хлопців і дівчат провели суботній день з користю та долучилися до ініціативи Креативного простору KOWO аби зробити Набережну Кропивницького охайним та приємним для відпочинку місцем.

У адміністрації мережі зазначили, що активісти збираються не вперше. І до цього часу вже зробили чимало – відмили 45 гранітних стовпів, пофарбували Набережну від початку і до мосту, почистили та підготували бетонні стіни для нанесення кольорового орнаменту.

image
image
«Приємно усвідомлювати, що в нашому місті проживає багато ініціативних людей, які хочуть та готові робити свій внесок у покращення благоустрою рідного міста.  «Файно маркет», дотримуючись у своїй діяльності цінностей добросусідства також долучився до цієї соціальної ініціативи. Адже добросусідство – це пишатися своїм містом та робити свій посильний внесок в його добробут та процвітання. Всіх учасники суботнього заходу забезпечили фарбою та інвентарем для фарбування. Після активної праці на свіжому повітрі всі охочі могли пригоститися запашною кавою та смачною випічкою приготовленою справними пекарями «Файно маркет», тому що отримали дисконтнi картки с бонусами. Дякуємо всім сусідам, які в цей суботній день вирішили долучитися до гарних справ та зробили наше місто ще красивішим та затишнішим!» -  подякували містянам у «Файно маркеті».
image
image
Переглядiв: 2294