«Ми сподіваємося, що достукаємося до споживачів»: Представниця «Кіровоградобленерго» закликала економити електроенергію

28.06.2024 11:45

Речниця ПРаТ «Кіровоградобленерго» Олена Данильченко під час брифінгу закликала жителів області заощаджувати електроенергію та не вмикати одночасно усі електроприлади. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Ми дуже сподіваємося , що ми достукаємося до наших споживачів і ще раз нагадавши про ощадливе споживання все-таки зможемо вийти на графік 4+/ 2-. Головне , щоб ми змогли забезпечити енергопостачанням працюючих людей в нашій області можливість працювати. І це було головне, чому ми так довго працювали над цими графіками», - зазначила Олена Данильченко.

Також вона зазначила, що працівники обленерго читають усі коментарі під дописами товариства у соцмережах. Також Олена Данильченко закликала жителів області свідомо використовувати електроенергію.

«Ми читаємо всі коментарі, але шановні друзі, я дуже вас прошу. Іде війна. Це ненормальна ситуація, в якій ми працюємо. Для нас вона важка і в неї нас поставив ворог. Наш керівник диспетчерської служби каже «Ми приречені на успіх». Згідно з аналізом 70 % споживання приходиться на побутових споживачів на Кіровоградщині. За перший літній місяць електроспоживання збільшилося в порівнянні за відповідний період минулого року. Будь ласка, коли ви прийшли з роботи, не потрібно одразу вмикати електрочайник, кондиціонер, ноутбук, телевізор та техніку, що є у вас в квартирі. Ми раді, що вона у вас є, ми хочемо , щоб вона у вас працювала. Подумайте про тих, у кого в квартирі електроплити та інша техніка, де все на електропостачанні. Це війна і ми маємо якось разом вирішувати це питання», - додала посадовиця.

Переглядiв: 820