Міграційна служба Кіровоградщини обслуговуватиме громадян у виключних випадках

20.03.2020 09:47

Підрозділи Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області на період карантину обслуговуватимуть суб'єктів звернення за окремо встановленим графіком роботи - лише у визначених підрозділах і виключних випадках з 20 березня. Про це медіпорталу DOZOR повідомии у службі. 

Так, зміни відбулися з врахуванням положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» та рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Відтак звернутись до підрозділів Міграційної служби можна виключно з таких питань:

- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) замість втраченого або викраденого (у тому числі оформлення ID-картки замість втраченого або викраденого паспорта громадянина України у формі книжечки);

- оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки) у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг;

- вклеювання фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку;

- оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон у зв'язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов'язаною з нагальною потребою в лікуванні від'їжджаючого, від'їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном;

- посвідок на тимчасове і постійне проживання для іноземців та осіб без громадянства, у разі невідкладної необхідності для отримання публічних, адміністративних та фінансових послуг.

         Отримання документів, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус, сформованих довідок, витягів тощо - у звичайному порядку, згідно режиму роботи підрозділів УДМС.

         Обслуговування суб’єктів звернення за іншими напрямами, у тому числі попередньо записаних в електронну чергу, здійснюватися не буде (особи, які здійснили попередню оплату адміністративних послуг, зможуть скористатися оплаченою квитанцією пізніше – після скасування карантину).

         Районні підрозділи УДМС здійснюватимуть прийом громадян з питань надання адміністративних послуг (перерахованих вище) за наступним графіком:

- Фортечний РВ у м. Кропивницький - вівторок, четвер, субота;

- Подільський РВ у м. Кропивницький - середа, п'ятниця, субота;

- Олександрійський МВ - вівторок, четвер, субота;

- Олександрійський РС - середа, п'ятниця;

- всі інші районні підрозділи (Благовіщенський, Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Долинський, , Кропивницький, Компаніївський, Маловисківський, Новгородківський, Новоархангельський, Новомиргородський, Новоукраїнський, Олександрівський, Онуфріївський, Петрівський, Устинівський районні сектори, Знам'янський та Світловодський районні відділи) - вівторок, п'ятниця.

         Для довідок та консультацій можна звернутись за номером телефону "гарячої лінії" УДМС (0522) 32-18-11 або за номером телефону відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС (0522) 32-13-40.

        

Переглядiв: 282