Міграційна служба Кіровоградщини припинила особистий прийом громадян

04.09.2020 06:47

Міграційна служба Кіровоградщини тимчасово припинила особистий прийом громадян відсьогодні, 4 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомство.

За інформацією, такі зміни через запобігання можливого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Так, тимчасово припиняється проведення особистого прийому в апараті Державної міграційної служби України та всіх її територіальних органах та підрозділах, а також в приймальні громадян за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 9.

Натомість можна звернутися дистанційно:

- за допомогою сервісу ДМС «Приймальня електронних звернень громадян» – (офіційну відповідь обов'язково буде надано у строки, передбачені Законом України «Про звернення громадян»);

- звернувшись у коментарях під дописами на офіційній Facebook-сторінці ДМС України;

- зателефонувавши на телефонну лінію ДМС за номером телефону (044) 279-98-99, або на «гарячі лінії» обласних управлінь ДМС – всі актуальні контакти вказано на офіційному веб-сайті за цим посиланням.

Адміністративні послуги, зокрема, такі як оформлення та видача паспорта громадянина України, посвідок на тимчасове/постійне проживання, вклеювання фотокарток тощо надаються без змін (з врахуванням карантинних обмежень, встановлених у певних регіонах/територіальних підрозділах).

Переглядiв: 1044