Міністр охорони здоров'я раптово відвідав лікувальні заклади Кіровоградщини

13.08.2021 07:38
image
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко раптово перевірив лікувальні заклади області на готовність приймати хворих з коронавірусом та перевірив, як триває вакцинувальна кампанія. Про це посадовець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 
 
"Приємно вразила обласна клінічна лікарня у Кропивницькому своєю готовністю приймати хворих з ковідом. Наразі там встановлено 20 т ємність для зберігання кисню та 3 кисневих станції. Трішки інша ситуація в Добровеличківській лікарні. Там встановлено кисневі станції, але ще нема розводки до кожного ліжка в інфекційному відділені. Цим займатимуться найближчі два тижні, після чого обіцяли прозвітувати, адже кошти на ці роботи у лікарні є", - написав Ляшко. 
"За результатами поїздки провели спільну нараду із очільницею області Марія Чорна, де розповів про недопрацювання, виявлені під час візиту, розібралися, як їх можна виправити та налагодити роботу. Також домовилися активізувати роз’яснювальну кампанію серед населення, у т.ч. сімейними лікарями", - додав міністр. 
Переглядiв: 840