Міська поліклініка №5 купуватиме бензин у фірми мера Кіровограда

15.03.2017 11:30

image

Комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 м.Кіровограда» (поліклініка №5) придбає палива на 408 тисяч у фірми «Білий Ведмідь», співвласником якої за інформацією «Прозоро», є  міський голова Кіровограда Андрій Райкович.  Відповідний договір укладений сьогодні, 15 березня, інформує DOZOR з посиланням на «Prozorro».

Зокрема, лікарня планує закупити 20 тисяч літрів бензину марки А-92. Початкова сума пропозиції складала 460 тисяч гривень. У торгах взяли участь дві компанії - ТОВ «Білий Ведмідь», яке запропонувало надати пальне за 415 тисяч гривень та ПП "ОККО КОНТРАКТ" з пропозицією 452 гривень за послуги з надання пального.

Кінцеві пропозиції були нижчими – 408 100 гривень та 410 399 гривень відповідно.Зараз  пропозиції учасників тендеру розглянуті, згідно з ними переможцем стала фірма «Білий Ведмідь», якій оголошено про намір укласти договір.  

Нагадаємо, фірма «Білий Ведмідь», співзасновником якої на початку січня став міський голова Кіровограда Андрій Райкович, уклала договір з комунальним підприємством «Кіровоград-Універсал 2005» на постачання пального більш як на 3 мільйони гривень. Після внесення змін до договору ціни на бензин для комунальників зросли двічі і виявились вищими від роздрібних цін на заправках обласного центру.

Фото kiev.all.biz

Переглядiв: 1790