Міська рада Кропивницького готова віддати 600 тисяч за висвітлення своєї діяльності

16.07.2020 08:39
image

Міська рада Кропивницького планує виділити 600 тисяч гривень за висвітлення своєї діяльності. Відповідна процедура закупівель оголошена в системі Prozorro, інформує медіапортал DOZOR.

Так, у тендерній документації вказані кваліфікаційні критерії до учасників процедури. Зокрема, учасник тендеру повинен мати працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та які будуть залучені до надання послуг, що є предметом закупівлі, а саме: послуг з друкування. Також учасник повинен мати відповідну матеріально-технічну базу.

ЗМІ, яке отримає перемогу, повинне висвітлювати наступне: організацію спільної діяльності в рамках реалізації Програми висвітлення діяльності Міської ради міста Кропивницького та її виконавчого комітету на 2020 рік.

«Виконавець повинен надати Замовнику Послуги на найвищому професіональному рівні, який вимагається для всебічного та повного забезпечення інтересів Замовника та з урахуванням вимог Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації»», - йдеться в проекті договорі про закупівлю.

Нагадаємо, міська рада Кропивницького планує взяти 70 мільйонів кредиту в одному з банків. Відповідний проект рішення оприлюднили на сайті міської ради нещодавно.  Строк запозичення – 4 роки з можливістю дострокового погашення.  Відсоткова ставка за користування кредитними коштами має не перевищувати 16,5 % річних.

Переглядiв: 1036