Міськрада не підтверджує інформацію про відмову німців інвестувати у другий пологовий (ДОПОВНЕНО)

02.02.2017 13:28

imageУ Кіровоградській міській раді не підтверджують інформацію про те, що німецька компанія «Фрезеніус» відмовилася інвестувати у реконструкцію приміщень другого пологового будинку «Святої Анни».

«Ні, це неправда. Я про це нічого не знаю. Від вас щойно дізналася цю інформацію», - прокоментувала начальник управління охорони здоров’я міськради Оксана Макарук.

Як повідомляв DOZOR, заступник голови обласної ради Ігор Степура після судового засідання щодо закриття пологового будинку №2, (де по справі виступає позивачем), заявив, що  німецькі інвестори після огляду приміщень відмовилися надавати гроші для реконструкції  пологового  будинку.

Нагадаємо, у Кіровоградській міській раді заявили про відкриття гемодіалізного центру у приміщенні другого пологового будинку «Святої Анни», який наразі реорганізовують. Начальник управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук повідомила, що партнером з реалізації проекту виступила німецька компанія «Фрезеніус», взявши на себе витрати на ремонті роботи.

Як повідомляв DOZOR, сьогодні у Ленінському районному суді відбулося перше засідання щодо закриття пологового будинку "Святої Анни".

ДОПОВНЕННЯ

Увечері 2 лютого на сайті міськради з’явилося повідомлення, в якому йдеться, що 30 січня між пологовим будинком №2, інвестором (ТОВ “Ренарт”) та виконавцем будівельних робіт (ТОВ “БУД-АЛЬЯНС ГРУПП”) було укладено тристоронній договір про виконання ремонтно-будівельних робіт.

«Зараз підрядник замовляє проектно-кошторисну документацію і, як тільки вона буде готова, приступаємо безпосередньо до ремонтних робіт», - зазначили на сайті міськради. 
Переглядiв: 952