Міськрада забракувала нового перевізника і продовжила співпрацю з «старожилами»

15.05.2018 12:26
image

У міськраді конкурсна комісія з визначення перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування не допустила до участі у конкурсі  ТОВ «Авто-Строй 2017» сьогодні, 15 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Перевізник подав заяву на участь у конкурсі щодо бажання здійснювати пасажирські перевезення за маршрутом №111-а «Стара Балашівка-Райцентр-Стара Балашівка» та вказав про наявність 6 одиниць транспорту.  Втім конкурсна комісія відмовила перевізнику в участі у конкурсі через відсутність транспортного засобу для осіб з інвалідністю.  

«Один з транспортних засобів не має сертифікату про відповідність. За висновками патрульної поліції, транспортні засоби не відповідають статті 34 ЗУ  «Про автомобільний транспорт». Служба безпеки з наземних транспорту встановила, що перевізник не має матеріально-технічної бази. Враховуючи це, комісія не допускається до участі у конкурсі», - зазначив начальник міського управління транспорту Олександр Вергун.

Загалом до конкурсу конкурсу долучилося 6 перевізників. Так, ПП «Укравтоінвест» подав заявки на перевезення пасажирів за маршрутами №№5,8,11, 126, Товариство з обмеженою відповідальністю «Кіровоградєвротранс» подало заяву на перевезення пасажирів на маршрутах №18, ПП «Олікс» претендує на перевезення на маршрутах №№3, 21, 108, КТ «Автолегіон Варванської» подало документи на перевезення пасажирів на маршрутах №№4,111, 134, ПП «Автобаз-Кіровоград» подало заяву на участь у конкурсі щодо перевезень пасажирів на маршрутах № 18.  

За результатами аналізу дані перевізники мають достатню кількість транспортних засобів, діючі сертифікати про обов’язкове проходження контролю, за висновками поліції відповідають статті 34 ЗУ  «Про автомобільний транспорт» та мають ліцензії. Тому даних перевізників допустили до участі у конкурсі.

За рішенням конкурсної комісії з перевізниками «Укравтоінвест» укладуть договори строком на 5 років протягом 10 діб. Так само договори укладуть з перевізником ТОВ «Електротранс», ПП «Олікс», КТ «Автолегіон Варванської» та ПП «Автобаз – Кіровоград».

Нагадаємо, у Кіровограді новий перевізник хоче запустити на маршрут автобуси «Богдан» з квитками по 4 гривні.

 

 

Переглядiв: 1958