Мистецтво вічне: у Кропивницькому відбувся благодійний концерт (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31.07.2023 10:03

В обласному центрі на локації “Атмосфера МИР 2.0” відбувся концерт української музики вчора, 30 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід був благодійним, усі кошти збирали на потреби ЗСУ. Учасниками концерту стала виконавиця, бандуристка Марина Круть, а також кропивницький етно-гурт YELKA та виконавці-учасники спільноти творчі волонтери.

«Концерт відбувся на одному диханні. Ми дуже задоволені публікою та організацією концерту.  Спочатку виступала команда творчих волонтерів. Далі свою програму заграла, заспівала бандуристка Марина Круть. Завершували концерт ми – гурт YELKA. Ми виконали свою повноцінну програму, всі наші пісні. Публіка сприйняла нас круто, слухачі з нами і плакали, і співали, танцювали, і сміялися. Видно було, що вони раділи. Приємно, що ми своєю творчістю дозволили їм трішки порадіти життю в цей складний час. Неймовірно дякуємо усій команді творчих волонтерів на чолі з Євгеном Жердієм та Катериною Колтуновою, KropHub, громадській організації «Серця матерів». Було круто на всіх рівнях. Ми комфортно відчували себе на сцені. Ми мали творчий і бойовий дух, це завдяки людям, які прийшли і підтримали одне одного і всіх нас. Це неймовірно», - поділилася засновниця гурту YELKA, співачка Світлана Буланова.

Під час цього концертнго дійства вдалося зібрати 18 900 гривень, також відбувся благодійний продаж   чокера від YELKA за 1600 гривень. Така сума піде на допомогу ЗСУ.  

Переглядiв: 1111