«Місто можливостей» від міської влади: назва є, проекту немає

04.04.2017 13:41
imageПрограми управлінців Кіровограда «Місто можливостей», про яку  вони заявили на встановлених електронних табло біля двох зупинок, не існує. Про це свідчить відповідь  міськради на інформаційний запит. 
 
«Враховуючи, що Кіровоградська міська рада та її виконавчий комітет станом на 22.03.2017 р. не приймали рішень про затвердження запитуваної програми, відповідно до ч.1 ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» повідомляємо про відмову в задоволенні запиту», - йдеться у відповіді заступника міського голови Олександра Мосіна на запит з проханням надати копію проекту міської влади «Місто можливостей».
Згідно зі статтею, на яку посилаються чиновники, розпорядник інформації має право відмовити в задоволенні запиту, зокрема, якщо не володіє інформацією, щодо якої зроблено запит, або ж вона належить до категорії інформації з обмеженим доступом.
 
Нагадаємо, минулого місяця біля двох зупинок у центрі міста мер та секретар міськради поспіхом встановили електронні табло, на яких зазначили, що це є їхньою ініціативою в рамках проекту «Місто можливостей», та вказали власні прізвища.
 
Переглядiв: 1178