Містян на фестивалі вуличної їжі здивують жаб’ячими лапками і стейками

01.07.2019 12:31
image

В обласному центрі в парку імені Пушкіна (Козачому острові) відбудеться «Фестиваль вуличної їжі» 6 та 7 липня.  Про це під час прес-конференції повідомили члени громадської організації «Клуб pестоpатоpів Кpопивницького» сьогодні, 1 липня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, на фестивалі, який відбудеться вже вчетверте, будуть представлені 17 закладів громадського харчування. Цього разу власники кафе та ресторанів представлятимуть страви різних кухонь світу, зокрема, Англії, Франції, Італії, Бразилії, Китаю, Польщі, Греції, Бельгії та інших. Страви, які презентують містянам, будуть різні. Зокрема, гостей частуватимуть смаженаою рибою в паніровці, смаженими пельменями, жаб’ячими лапками, класичним англійським пирогом з цибулею та куркою, а також стейками. Організатори обіцяють, що ціни будуть нижчими, ніж у меню закладів-учасників.

«Цей фестиваль буде незвичним і важким для всіх рестораторів, оскільки цього разу його назва «Кухні народів світу», і кожен ресторан буде готувати страви, які не можна скуштувати у тому чи іншому закладі щодня. Під час фестивалю також збиратимуть кошти для дитячої обласної лікарні. На заході буде дуже багато розіграшів з призами від ресторанів-партнерів», -  розповів пpезидент міського клубу pестоpатоpів Михайло Антоньєв.

Під час заходу працюватимуть також аніматори, які розважатимуть найменших гостей. Також для них влаштують безкоштовні майстер-класи з малювання, виготовлення пряників, вінків, а також шоу мильних бульбашок. В рамках фестивалю працюватиме «Місто професій».

Розважальна програма на території парку буде присвячена святу Івана Купала. На гостей чекатиме велике вогнище, танці, виступи модельного агентства «Mix Models».

Розпочнеться фестиваль о 10:00 і триватиме до вечора. Остаточну програму заходу фестивалі оприлюднять згодом.

image
Переглядiв: 1494