Містяни скаржаться на невивезене сміття у Кіровограді

06.02.2019 10:47
image

В обласному центрі на вулиці Олександрійської утворилися купи сміття, які позносили місцеві жителі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта, інформує медіапортал DOZOR.

За словами посадовця, з нижніх вулиць містяни зносять сміття за місцем збору до верхніх вулиць та провулків, оскільки контейнерів за цією адресою немає. Втім, місцеві мешканці кажуть: сміття не вивозиться вже більше місяця.

«За невиконання послуг є дуже серйозні наслідки. Через гниття сміття виникає антисанітарія, оскільки воно кілька тижнів лежить під ногами. Люди  вимушені дихати смородом. Видно, що сміття не винесене вчора, позавчора, воно лежить кілька тижнів. І таких місць по місту дуже багато. За цим фактом буде знову складено адміністративний протокол про недотримання правил благоустрою», - зазначив у прямому ефірі Максюта.

У ТОВ «Екостайл» погодилися, що сміття не вивозили протягом трьох тижнів та пояснили це складними погодними умовами, а також неможливістю великих автомобілів дістатися до місць викиду сміття під час снігопадів.

«Там складна ділянка дороги. І цей маршрут прибирається у четвер. Сюди прибуває маленька машина, яка забирає сміття, оскільки великі автомобілі туди просто не можуть потрапити. Зараз снігу вже немає, ми працюємо за графіком і завтра там буде чисто», - пояснила комерційний директор ТОВ «Екостайл» Анна Скічко.

Фото з соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 624