Між майбутніми кіровоградськими художниками відбувся батл (ФОТО)

19.04.2019 15:43
image

В обласному центрі на театральній площі відбувся мистецький батл між студентами, випускниками мистецького факультету педуніверситету та учнями художньої школи сьогодні, 19 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час заходу змагалися чотири команди, які складалися з десяти чоловік. На очах у містян вони створювали живописні полотна на різну тематику. Перехожі могли допомогти вибороти перемогу юним художникам коштами, які вони збирали у капелюхи.

«Перед нами одразу постала проблема через те, що у кожного художника своє бачення прекрасного. У картину закладене почуття гармонії з природою. Ми підкорюємо серця перехожих душевністю та гарними образами. Сьогодні ми вирішили зобразити пляж і корівку. Це простий сюжет, але всім знайомий і приємний серцю», - розповів студент 3-го курсу мистецького факультету Роман Ткаченко.

Крім того, під час заходу можна було насолодитися виставкою художніх робіт студентів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну педуніверситету. Також перехожим надали можливість і самим стати живою картиною, оскільки за допомогою спеціальних костюмів можна було перевтілитися у Ван Гога або «Пані з горностаєм».

image
image
image
image
image
image

Для охочих діяла локація, де студенти вчили працювати у техніці монотипії та потім створювати декоративне панно.

«Ми переглянули багато робіт, щоб обрати те, що зацікавить людей. Вирішили, що це повинна бути закохана пара, яка милується заходом сонця на березі моря. Роботу розподіляли між усіма учасниками. Звичайно, тяжко працювати разом, тому що у кожного своя техніка, але зараз результатом цієї роботи я задоволений», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR студент 3-го курсу мистецького факультету Владислав Андрєєв.

Роботи, які були створені під час батлу, передадуть на Великодній благодійний аукціон.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у художньому музеї відбудеться Х Великодній благодійний аукціон 24 квітня.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3496