Мізки, подаровані Табалову, забрав Райкович

18.01.2017 08:35

imageПодія, яка сталася учора  під час сесії Кіровоградської міськради, коли депутат від Радикальної партії Михайло Демченко подарував секретарю міськради Андрію Табалову свинячі мізки, набуває резонансу серед користувачів соцмереж. Так,  подальшу долю пакетику активно обговорюють у Фейсбуці, повідомляє DOZOR.

«Мер спочатку його в стіл заховав, а подальша доля мені невідома…», - пише журналіст Максим Гуцалюк.
«Андрій Райкович прибрав… він прикрив листом паперу і прибрав під стіл», - повідомляє громадський діяч Ірина Лягул.

Снимок экрана 2017-01-18 в 09.47.09 (1).png (33 KB) Снимок экрана 2017-01-18 в 09.47.36 (1).png (32 KB)

Як повідомляв DOZOR, кіровоградський  депутат Михайло Демченко (фракція РПЛ) подарував секретарю міськради Андрію Табалову пакетик з незрозумілим вмістом під час сесії міської ради. Згодом з’ясувалося, що у пакетику були свинячі мізки.

 - Я пану Табалову вручив мозги. Я сьогодні вранці був на базарі і купив трішки мозку. Сьогодні міськрада при прийнятті галузевих програм розподілила гроші так, що депутати більшості отримали мільйони, а окремі - не отримали нічого. Це, мабуть, свинячі мізки. Об’єм малий, тому що у продавця не було більше. На «подарунок» витратив 3 гривні, - прокоментував Демченко.

Нагадаємо, депутати Кіровоградської міськради заявили про несправедливе розподілення коштів бюджету Кіровограда між депутатськими округами.

Переглядiв: 1353