Міжнародний бізнес та менеджмент ІТ у глобальному бізнес-середовищі: нові спеціальності можна освоїти у кропивницькому університеті

17.03.2023 13:00

У Центральноукраїнському національному технічному університеті відкрився набір на нові освітньо-професійні програми. Мова йде про спеціальності 073 «Менеджмент ІТ у глобальному бізнес-середовищі» (магістратура) та 076 "Міжнародний бізнес та DATA-аналітика" (бакалаврат). Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, нещодавно у виші пройшов семінар-презентація, присвячений новим освітньо-професійним програмам. У заході взяли участь представники влади, бізнес-структур, студенти, викладачі та представники топових ITкампаній. Зокрема, серед учасників обговорення були і віце-президент Американського університету культури та освіти (Бейрут, Ліван) Хайдура, Хані Мохаммад, Проджект менеджер EPAM System (входить в 5 лідерів серед ІТ-компаній, м.Київ)  Бойко Роман та співвласник компанії Easyway у м. Кропивницький (займається розробкою додатків для зручного відслідковування в режимі онлайн міського транспорту) Чабанюк Єгор.

Як підсумували учасники семінару, діджатилізація всіх сфер життя набирає оберти. А разом з тим, сучасний ринок праці потребує фахівців, які можуть створювати не лише ІТ-продукти, а мають знання, що допомагатимуть ефективно комунікувати з замовниками, вдосконалювати бізнес-моделі та бізнес-процеси, займатися маркетингом у цифровому просторі. Тож нові спеціальності – абсолютно потрібні для абітурієнтів, які хочуть опанувати актуальні фахи.

Переглядiв: 689