Мобілізувати жителів Кіровоградщини через воєнний стан не планується - Молчанов

28.11.2018 10:50
image

Часткова та повна мобілізація через введення військового стану не має торкнутися жителів Кіровоградщини. Про це повідомив заступник військового комісара обласного військового комісаріату Олег Молчанов сьогодні, 28 листопада, інформує медіапортал DOZOR. 

«Воєнний стан у Кіровоградській області введений не буде. Заходів щодо повної чи часткової мобілізації не планується. Якщо і виникне необхідність залучити особовий склад з Кіровоградської області, то перш за все залучать оперативний резерв – військовослужбовців, які мають певний досвід участі у бойових діях. Такі особи мають прибути за викликом до військового комісаріату», - повідомив Молчанов.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала пропозицію президента та 26 листопада проголосувала за введення воєнного стану  в 10 областях України.

Воєнний стан діятиме 30 діб на території Вінницької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Чернігівської, а також Донецької, Запорізької, Херсонської областей та у внутрішніх водах України Азово-Керченської акваторії. На життя громадян поза межами цих областей ухвалене рішення практично не впливатиме. 

Переглядiв: 1399