Молодь розпочала висадку 1000 дерев у Кіровограді (ФОТО)

17.04.2018 14:44
image

В обласному центрі стартувала загальноміська ініціатива «1000 дерев» сьогодні, 17 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомив співорганізатор заходу Дмитро Бабак.

Так, у перший день акції  у сквері на вулиці Волкова висадили понад 100 саджанців.  

«Дану ініціативу ми розпочали ще наприкінці минулого року. І поставили за мету висадити тисячу дерев у різних частинах міста. Сьогодні висаджували дерева на території першої нашої локації – сквері, що на вулиці Волкова. Посадили там 130 дерев,зокрема, 90 туй, 30 лип та 10 кленів. На наступних локаціях працюватимемо вже на вихідних, плануємо висадити саджанці на Набережній річки Інгул, біля шкіл», - розповів Дмитро Бабак.

За інформацією, до закупівлі саджанців долучаються різні спонсори, зокрема, відомі ІТ-компанії, торгові центри, громадські організації.

«Сьогодні до акції долучилися працівники поліції, служби з надзвичайних ситуацій, Спілка вірмен Кіровоградщини. Нас бачили жителі будинків, які знаходяться поруч, та долучалися до висадження дерев. Тому ми запрошуємо усіх бажаючих долучатися до даної ініціативи», - додав Бабак.

  За інформацією, висадка дерев продовжиться цієї суботи, 21 квітня, о 12:00 на Набережній навпроти приміщення креативного IT-простору KOWO.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1872