Молода жителька Кіровоградщини потребує термінової допомоги для боротьби з онкологією

09.09.2019 10:43

На Кіровоградщині триває збір коштів на лікування онкохворої 21-річної жительки міста Знам’янка Ірини Мариненко. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, дівчині діагностували саркому тіла матки з ураженням кісткового мозку. Наразі вона потребує тривалого та складного лікування.  

 «Моя донечка - справжній герой: мужньо витримала 12 наркозів, незлічену кількість крапельниць, високу температуру, операції і 22 хіміотерапії. Але подальше лікування може бути під загрозою зриву. У Іринки було три хіміоемболізації внутрішніх артерій, а це дуже дорогі і дуже болючі операції. І щоб мати шанс далі жити без страху, треба продовжувати лікування і хімііотерапіі. Це все коштує шалених грошей, яких у нас уже давно немає. Зараз все важко: немає грошей - немає лікування», - говорить мама дівчини.
«Ми вже кілька місяців не можемо продовжити лікування, все ще ускладнюється постійними кровотечами. Навіть якщо і виходить трохи накопичити, то кошти йдуть на відновлення після кровотечі. Якщо моя донька не буде лікуватися,  їй залишиться не більше півроку життя. Тільки завдяки допомозі небайдужих людей моя Ірочка живе, і я сподіваюся, буде жити», - благає матір Ірини Мариненко.

Реквізити для допомоги:

Мариненко Тетяна Миколаївна

5167 4901 0296 8048 – Ощадбанк.

4731 2191 0601 4859 – ПриватБанк.

image
Переглядiв: 3820