МОЗ оголосив конкурс на посаду очільника державного закладу на Кіровоградщині

29.06.2019 07:10

Міністерство охорони здоров’я України оголосило конкурс на зайняття посади завідувача Державного закладу "База спеціального медичного постачання № 3». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

Так,  заклад знаходиться у місті Новомиргород та здійснює відповідальне зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву. База створена з метою забезпечення розміщення, зберігання, своєчасного освіження, заміни, а також відпуску матеріальних цінностей.

Наразі затверджено кошторисні призначення на 2019 рік для фінансового забезпечення діяльності Державного закладу "База спеціального медичного постачання № 3 Міністерства охорони здоров’я України" у сумі 1586,1 тис. грн.

Прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься до 18 год. 00 хв. 24 липня 2019 року у Міністерстві охорони здоров’я України, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд.7, каб. 46.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: (044) 253-82-63, e-mail: kadru.moz.@ukr.net.

Кандидат має подати особисто або надіслати поштою:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

Претендент на посаду повинен мати повну вищу освіту, не менше п’яти років стажу роботи за фахом.  Посадовий оклад (за тарифним розрядом) – 4956,00 грн.

Дата та місце проведення конкурсу:

Засідання комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу відбудеться 06 серпня.  Проведення конкурсу відбудеться у приміщенні Міністерства охорони здоров’я України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, буд.7.

Переглядiв: 764