На базі кропивницького вишу запрацював Центр українсько-європейського наукового співробітництва

10.11.2022 14:00

На базі ЦДПУ ім. В. Винниченка відкрився Центр українсько-європейського наукового співробітництва вчора, 9 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на сайт вишу.

Так, цього дня також відбулося підписання меморандуму  про співпрацю з головою наглядової ради організації, кандидатом економічних наук, засновником та директором Видавничого дому “Гельветика” Олегом Головком.

Пріоритетними напрямами діяльності Центру українсько-європейського наукового співробітництва є допомога вченим України в участі в міжнародних наукових конференціях і в науково-педагогічних стажуваннях, які відбуваються на території країн Європейського Союзу, вивчення досвіду діяльності закладів вищої освіти та суб’єктів публічного адміністрування у сфері освіти й науки держав Європейського Союзу щодо організації освітнього процесу у вищих школах і щодо наукової діяльності. 

 «Щиро радий, що співробітники університету отримають нові можливості у євроінтеграційній сфері, яка буде всебічно підтримуватися державою та її народом протягом найближчих років», - зазначив ректор ЦДПУ Євген Соболь.

Переглядiв: 694