На дорогах Кіровоградщини з’явилися пересувні вагові комплекси (ФОТОФАКТ)

07.02.2018 13:44
image

Нові пересувні вагові комплекси розпочали працювати на дорогах Кіровоградщини. Обслуговування проходитиме за участі співробітників  Укртрансбезпеки. Про це сайту DOZOR повідомили у службі автодоріг.

Кожен комплекс – це укомплектований автомобіль переносними вагами, робочими місцями, сучасною оргтехнікою, повною базою даних, фото та відеофіксацією, що виключить корупційну складову в роботі бригади.

«Наразі в Кіровоградській області функціонують сім майданчиків для розміщення пунктів контролю, з яких три ми збудували протягом минулого року. На область необхідно 15 вагових майданчиків, тож у плани всіх подальших поточних ремонтів ми включили будівництво ще 8-ми майданчиків, а також місць для відстою транспорту», - зазначив начальник служби автодоріг Вадим Коюденко.

Нагадаємо, минулого року на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області підрядники, що проводили ремонти на дорогах державного значення збудували й 5 спеціальних майданчиків для розміщення габаритно-вагової лабораторії.

Фото надане САД

Переглядiв: 1471