На фестивалі вуличної їжі кропивничан здивують морепродуктами та канапе з салом

18.09.2019 13:22
image

З нагоди 265-ї річниці з дня заснування міста в обласному центрі на території Пушкінського парку (Козачого острова) відбудеться фестиваль вуличної їжі, на якому 20 закладів громадського харчування представлятимуть свою фірмову страву. Про це під час прес-конференції повідомили члени громадської організації «Клуб pестоpатоpів Кpопивницького» сьогодні, 18 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, цього разу фестиваль триватиме три дні з 20 по 22 вересня. Власники кафе та ресторанів представлятимуть різноманітні страви, зокрема, канапе із салом та помідором, сети із овочів та морепродуктів, стейки, мідії у булочці. Вперше гості фестивалю зможуть скуштувати суші.

«Під час фестивалю діятиме низка локацій. Це майстер-класи, спортивні, розважальні, освітні заходи, алея майстрів, де будуть представляти вироби ручної роботи, інсталяція фотохудожника Олександра Майорова, кінотеатри та ще багато цікавого. Усі розваги для дорослих та дітей безкоштовні», - розповів президент Клубу рестораторів Михайло Антоньєв.

У п’ятницю, вперше представлять меню «One euro», у якому можна підібрати страви та напої всього за 30 гривень.

Також під час фестивалю всі бажаючі можуть взяти участь в лотереї за 10 гривень та виграти призи або головний приз - подорож до Європи на двох. Розіграш лотереї буде в неділю 22 вересня о 12.00 на головній сцені. Усі зібрані кошти з продажу лотереї організатори планують витратити на благодійність, а саме на обладнання тактильної кімнати в міській лікарні "Добруджа"

Як раніше повідомляв DOZOR, у Кропивницькому з нагоду 265-ї річниці з дня заснування міста розпочнуться святкові заходи у суботу, 21 вересня.

Переглядiв: 1642