На головній площі Кіровограда Дитячий флешмоб миру встановив національний рекорд України (ФОТО)

29.04.2017 18:22
image

На головній площі обласного центру відбувся Дитячий флешмоб миру, який встановив національний рекорд України сьогодні, 29 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

Під час Дитячого флешмобу миру танець виконували учасники ІХ Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом", який зараз проходить у нашому місті. Як підрахувала представник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, одночасно на площі танцювало 908 дітей.

«Цей рекорд мандрував містами України, зокрема, був у Харкові та Києві. А тепер він належить танцювальній столиці України!»  - заявила Лана Вєтрова.
«Сьогодні вперше в рамках фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом» пройшов Дитячий флешмоб миру, який встановив національний рекорд України. 908 дітей стали справжніми рекордсменами і відвезуть в десятки міст України дух світу, єдності, мистецтва і позитивну енергетику, які сьогодні були сконцентровані на центральній площі нашого міста! Дуже радує, що фестиваль з кожним роком стає все масштабнішим і дійсно об'єднує мистецтвом підростаюче покоління з усіх куточків України у самому її центрі - танцювальній столиці України!» - сказав засновник Культурно-мистецького фонду "Перспектива", громадський діяч Артем Стрижаков.

За інформацією, фестиваль триває протягом трьох днів - з 28 по 30 квітня. Гала-концерт фестивалю  відбудеться у неділю, 30 квітня, о 16.00 в залі обласної філармонії.

Засновник та організатор Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом" - Олександра Ткаченко, яка є виконавчим директором Культурно-мистецького фонду "Перспектива", заснованого громадським діячем Артемом Стрижаковим.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 7799