На головній площі Кіровограда харків’янка влаштувала годинне фаєр-шоу (ФОТО, ВІДЕО)

27.01.2017 19:52

image

На головній площі обласного центру 19-річна Аліса Чупахіна, майбутній математик з Харкова, влаштувала для кіровоградців чергове фаєр-шоу ввечері сьогодні, 27 січня. Минулими вихідними дівчина також радувала містян вогняним жонглюванням. Про це повідомляє DOZOR.

– Виступати було не дуже холодно, бо я постійно рухаюсь, навколо мене рухається вогонь, це дає тепло. Насправді я не дуже помічаю холод та біль, коли я з вогнем. Можна сказати, що для мене вогонь – певна філософія. Більшість фаєрщиків займається цим просто тому, що їм це подобається, а я для себе це зробила релігією. Коли виходжу на сцену, я дарую не лише частинку щастя людям, а й повністю випалюю всі свої негативні емоції, очищуюся таким чином, – розповідає Аліса.

До Кіровограда дівчина відвідала з подібними виступами Дніпро, Київ, Одесу, Львів, Крим. За словами Аліси, кіровоградська публіка їй дуже сподобалася.

– Кіровоград мене приймає дуже гарно, я вдячна глядачам, які прийшли, чула багато відгуків, жодного негативу в свій бік не відчула. Люди зупиняються, дякують, мені від цього приємно, – каже Аліса і додає, що далі планує їхати на західну Україну.
– Проходив повз, побачив дійсно дуже гарне фаєр-шоу. Цікава подія, особливо після свят, коли закінчилися всі так звані карнавальні заходи. Це для мене щось неординарне. Для тих, у кого немає коштів на інші розваги, наприклад, сходити в кав’ярню, це хороший спосіб отримати задоволення від споглядання прекрасного. Зважаючи на те, що у нас місто провінційне, це для нас, можна сказати, резонансна подія, – поділився враженнями глядач шоу Максим Несвітайлов.

Для кіровоградців Аліса влаштує ще одне фаєр-шоу завтра, 28 січня. Початок о 18:00. Триватиме виступ близько години.

Навесні Аліса обіцяє привести до Кіровограда свій фаєр-колектив «Feasta» з більш масштабним шоу.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 2398